اخبار ایرانیان دبیاخبار دبیاخبار دبی فارسی

7 هدفی که «آموزش فراگیر» برای دستیابی به افراد مصمم کار می کند

به گزارش دبی توییتر به نقل از خبرگذاری امارات الیوم، آموزگاران هفت هدف اصلی را که مدارس در راستای اجرای سیاست‌ها و راهبردهای آموزش فراگیر به دنبال تحقق آن هستند، تشریح کردند. آنها تأکید کردند که راهبردهای آموزش فراگیر اجرا شده در مدارس کشور، حرص و علاقه نهادهای آموزشی برای ارائه و سازماندهی خدمات با کیفیت بالا را منعکس می‌کند که نیازهای دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه را برطرف می‌سازد، از طریق فراهم کردن محیطی مناسب، حمایتی و ایمن برای آنها، تا آنها را برای رسیدن به بالاترین سطح استقلال در تمام زمینه‌ها و ایفای نقش مؤثر به عنوان شرکای اجتماعی توانمند سازد.

به طور مشخص، مسئولان مدارس دولتی و خصوصی شامل احمد یحیی، سعود البلوشی، ماجد محیسن، زینب الهاشمی و فاطمه انس توضیح دادند که اهداف مدارس برای دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه از طریق اجرای سیاست‌های آموزش فراگیر شامل موارد زیر است:

1. فراهم کردن محیط آموزشی مناسب برای تحقق آموزش فراگیر با کیفیت بالا
2. فراهم کردن فرصت‌های برابر برای آموزش دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه
3. ارائه خدمات مناسب در مدارس و برآورده کردن نیازهای دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه
4. تقویت فرصت‌های یادگیری از طریق تضمین ارائه آموزش دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه توسط افراد واجد شرایط و دارای مدارک تخصصی
5. مشارکت والدین دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه در مراحل فرآیند آموزشی
6. برقراری ارتباط با تمام نهادها و مؤسسات ذی‌ربط که خدمات تکمیلی را به خانواده‌ها و دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه ارائه می‌دهند تا همکاری را تقویت و تکامل نقش‌ها را تضمین کنند.

آنها اشاره کردند که مدارس 12 گروه از دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه را در برنامه‌های آموزش فراگیر پذیرش می‌کنند که شامل معلولیت ذهنی، اختلالات ارتباطی، اختلال طیف اوتیسم، اختلال نقص توجه/بیش‌فعالی، ناتوانی‌های یادگیری خاص، معلولیت بینایی، معلولیت شنوایی، معلولیت شنوایی-بینایی، معلولیت جسمی، اختلالات روانی-هیجانی، معلولیت‌های چندگانه و بیماری‌های جسمی است.

مدیران مدارس محمد ربیع، موزه خلف، فاطمه النعیمی و شروق البدری تأکید کردند که دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه از تمام حقوق دانش‌آموزان دیگر برخوردارند، از جمله حق پذیرش و ثبت‌نام در مدرسه مناسب که به آنها امکان مشارکت در تجربیات یادگیری با کیفیت بالا همانند سایر همکلاسی‌هایشان را می‌دهد. اطلاعات دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه نیز با رعایت محرمانگی و طبق قوانین و مقررات مدیریت می‌شود.

آنها توضیح دادند که محیط آموزش فراگیر مناسب برای هر گروه تعیین می‌شود و هر گروه از دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه بر اساس الزامات و نیازهای متفاوتشان دوباره ادغام می‌شوند.

آنها همچنین اشاره کردند که برای هر دانش‌آموز دارای نیازهای ویژه، یک برنامه آموزشی فردی بر اساس نتایج تشخیص و ارزیابی در زمینه‌های آموزشی، تربیتی و روانی-اجتماعی تهیه می‌شود که نوع برنامه آموزش فراگیر و خدمات حمایتی مورد نیاز دانش‌آموزان بهره‌مند، سطح برنامه‌های درسی و ملاحظات ارزیابی و آزمون‌ها، روش‌های تدریس را مشخص می‌کند و توسط تیم پشتیبانی آموزش فراگیر در مدرسه تهیه می‌شود.

ثبت‌نام در مدارس

بنیاد آموزش مدارس امارات تأکید کرد که ثبت‌نام دانش‌آموزان اماراتی و فرزندان اماراتی‌ها دارای نیازهای ویژه در مدارس دولتی برای سال تحصیلی 2024-2025 از مرحله پیش‌دبستانی تا دوره متوسطه (بر اساس گروه‌های تأیید شده) در نزدیک‌ترین مهد کودک یا مدرسه به محل سکونت دانش‌آموز بر اساس تقسیمات جغرافیایی مناطق مسکونی تعیین شده انجام می‌شود. دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه در مراکز آموزش فراگیر “مراکز پشتیبانی آموزش ویژه” مورد تشخیص قرار می‌گیرند تا نیازهای آنها و برنامه‌ها و گزینه‌های تربیتی متناسب با توانایی‌های آنها تعیین شود.

توئیتر دبی

www.dubaitwitter.com

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا